Julebord 2010

Hjem Forum Fest Julebord 2010

  • Emnet er tomt.
Ser 57 svar tråder
  • Forfatter
    Innlegg
    • #10124
      Håvard
      Nøkkelmester

      Supermann sa:

      Da har æ sjekka angående prisa på julemat fra Vida restaurant. Dem
      prisene æ fikk gjelder spising i restauranten, så mulig at vi får det
      litt billigere på take-away. Om vi har lyst t å spise i restauranten, er
      det sikkert ikke så overfylt at vi ikke får plass selv om det er en
      lørdag (halvlitereren koster 50,- og 200,- for en flaske vin). 

      Julemat

      – Juletallerken med ribbe, julepølse, medisterkaker, rødkål og svisker. Inkludert kaffe og riskrem: 199,-

      – Pinnekjøtt med kålrabistappe og potet. Inkludert kaffe og riskrem: 210,-

      – Lutefisk med bacon, ertestuing og potet. 2 serveringer, inkluldert kaffe og riskrem: 249,-

      – Julebuffet: Ribbe, pinnekjøtt, syltet fårerull, roastbiff, gravet
      laks med sennepssaus, røkt laks med eggerøre, dessert og kaffe: 349,-

      (fåes ikke som take-away tror jeg). 

      Ka dokker tror??

      Kan du høre etter om de har plass til oss fredag 26. eller lørdag 27. november?

       

      Fettern, kan du fiske opp pris på Three Lions samme dager?

       

      Hvor mange blir vi? Hvis vi tipper de bartene som var på treningsleiren kommer og 2/3 igjen har dame blir vi kanskje 25 stk?

    • #15813
      DALUM
      Deltaker

      Vil tipp Three Lions er veldig fyllestemning i helgene? Spesielt hvis vi tenkte å sitte litt utover kvelden?

    • #15814
      Fettern
      Deltaker

      Har skjekka litt priser jeg også hos Skansen catering:

      uletallerken (serveres 2 ganger)

      – ribbe

      – hjemmelagde medisterkaker

      – julepølser

      – rødkål

      – potet

      – saus

      kr 159,- pr. pers

      ribbetallerken (serveres 2 ganger)

      – Ribbe

      – Rødkål

      – Poteter

      – Saus

      Kr 169,- pr. pers

      pinnekjøtt (servers 2 ganger)

      – pinnekjøtt

      – grov pølse

      – kålrabistappe

      – potet

      kr. 189,- pr pers

      lite julebord m/varm julemat

      – fårerull eller sylte

      – roastbeef m/remulade

      – reker og majones

      – røkt laks m/eggerøre

      – 1 type sild (tomat, sennep, karri, sursild, kryddersild)

      – sylteagurk og rødbeter

      – juleaspic

      – velg 2 sorter av: potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat

      – brød og smør

      Varm ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål,
      saus og potet.

      kr. 199,- pr pers

      stort julebord m/varm julemat

      – reker og majones

      – røkt laks m/eggerøre

      – 2 typer sild

      – juleaspic

      – sylteagurk og rødbeter

      – velg 4 sorter av: lammerull, sylte, skinke, røkt svinekam, svinesteik og
      roastbeef

      – velg 2 sorter av: potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat, grønn salat

      – brød og smør

      Varm ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål,
      saus og potet.

      kr. 249,- pr pers

      Minimum 10 personer, utkjøring kr 100.-

    • #15815
      Eirik
      Deltaker

      Jeg er gira på både VIDA og Skansen Catering. Bra research folkens!

    • #15816
      Supermann
      Deltaker

      Ser vel ut som Skansen catering blir litt billigere enn Vida, samtidig som de kanskje ikke har mulighet til at vi spiser der? Foreslår at såfremt Skansen ikke har en restautant del, så bruker vi Skansen catering om vi skal spise hjemme hos Håvard, og går på Vida om vi skal spise ute. Kanskje fest-komiteen, eller en annen passende komitee utnevnt av treningsleiren (husker ikke om det ble utnevnt en egen julebord-komitee :p), bare kan ta en sjefsavgjørelse om hvordan opplegget blir? Gøy blir det jo sikkert uansett 🙂 Om vi går på Vida har de plass til oss den 26. eller 27.

    • #15817
      Øystein
      Deltaker

      Enig med Håkon. Vida er et fullgodt alternativ for å spise ute, men først må vi jo avgjøre om vi skal gå for den løsningen eller «Guds hus».

    • #15818
      DALUM
      Deltaker

      Jeg vil helst på Vida, føler det blir mest julebordstemning. Men har absolutt ikke noe i mot at det blir catering heller, de mangler lutefisk, men ellers kjekt at det blir en god del billigere:P

      Og btw, skjønner ikke helt prissettingen til de som bringer. Det er dyrere med ribbetallerken enn juletallerken fordi de har fjernet julepølse og medisterkaker?

      Edit 57: Sattan, hardt å prøve å legge til bilde i normal størrelse.

    • #15822
      Eirik
      Deltaker

      Håvard og Hjertenæs er snart tilbake fra London. Jeg snakker med dem da så tar vi etter mandat fra dere sjefsavgjørelse på hva det blir til;)

    • #15823
      Håvard
      Nøkkelmester

      Jeg stemmer også for Vida. Og lurer på om det er mulig å ta det fredag 26. isteet for lørdag 27. som vi sa på treningsleiren? Da kommer man seg på tur lørdag-søndag også! 🙂

    • #15828
      DALUM
      Deltaker

      Stiller uansett hvilken dag det blir! 24. desember blir litt stress, men stiller.

    • #15830
      Øystein
      Deltaker

      Samme for meg om det blir fredag eller lørdag. Vida høres perfekt ut, da slipper også Håvards bofeller den tunge jobben med å rydde etter julebordet!

    • #15834
      Supermann
      Deltaker

      Det går helt sikkert bra å få bord den 26. istedenfor den 27., men avventer bestilling av bord til festkomiteen tar en endelig beslutning i saken 😉

    • #15836
      Håvard
      Nøkkelmester

      Festkomiteen har kommet til en avgjørelse!

       

      Julebordet blir avholdt hjemme hos meg fredag 26. november etter arbeidstid, og vi bestiller catering fra Skansen. 

       

      Det vi trenger å vite nå er hvor mange som kommer, og om de tar med seg følge! Si fra asap! Og si også hvilken rett du er mest hypp på!

    • #15837
      Eirik
      Deltaker

      Finskjorta er herved sendt til stryking. Jeg kommer med følge, det blir to stk. ribbetallerken.

      GLEDERGLÆRMEGMÆ!

    • #15838
      Øystein
      Deltaker

      Jeg kommer, dog fortsatt uten fast følge!

      Satser på uletallerken (eller skal det være juletallerken?)

    • #15839
      Fettern
      Deltaker

      Nå står det ikke spesifisert her, men hos andre catering selskap må det være minimum 10 personer pr. rett. Så det er mulig at vi alle må gå for det samme.

       

      Uansett, jeg stiller og spiser hva som helst, dog ikke så hypp på pinnekjøtt!

    • #15840
      Håvard
      Nøkkelmester

      Har du følge da Fettern? 😛 Har du ringt Skansen og sagt fra at vi kommer til å bestille den dagen?

    • #15841
      DALUM
      Deltaker

      Når skal det spises?:P

      Hvis spisinga skal foregå i 9-tida eller lignende tar jeg gjerne en 'juletallerken'. Skal man derimot spise i 6-tida så er jeg hypp på å fyre på med det der 'lite julebord', slik at man kan småspise litt mat utover kvelden også:P

    • #15842
      Fettern
      Deltaker

      yo,

       

      Da har jeg reservert julemat 26. november for ca. 20 personer fra skansen catering. Detaljene ringer jeg inn seinere.

       

      Da er det bare å melde seg på folkens!

    • #15843
      Håvard
      Nøkkelmester

      Supert Fettern!

       

      Husk å si fra om du har med følge eller ikke da. Du også Fettern 😛 Kanskje du har noe på gang som er litt usikkert på om det ordner seg i tide? Hmm?

    • #15844
      Fettern
      Deltaker

      Driver du med gjøn og hasjelas?

    • #15845
      Håvard
      Nøkkelmester

      Det virket bare som du med overlegg unngikk å svare på spørsmålet… Gøran også for den saks skyld, men han vet jeg jo at har dame. Om hun kommer får vi vel bare gjette på… 😛

    • #15846
      DALUM
      Deltaker

      Tar med følge. Hun liker forresten ikke ribbe, så håper ikke det er sånn at 10 stk må bestille pinnekjøtt?

    • #15847
      Jon-Ivar
      Deltaker

      Jeg kommer på julebord og ønsker en Juletallerken (den til 159,-) Kommer uten følge! (Håper ikke det får noen følge…)

    • #15849
      Fettern
      Deltaker

      Har lagd en liten doodle! hvis alle kan gjøre et valg der av hvilken julematrett som er aktuell, så skal vi se om vi ikke får kabalen til å gå opp til slutt 

       

      http://www.doodle.com/x6a6duthmdk3mug5

    • #15851
      Eirik
      Deltaker

      Bra initiativ fettern, men jeg vet ikke om jeg skjønte det, for du og Gøran har krysset av for 4 forskjellige retter?

    • #15853
      Øystein
      Deltaker

      Stusset litt på det jeg også, dere skal vel ikke ha hele pakka? 🙂

    • #15854
      Fettern
      Deltaker

      OK, skal prøve å forklare. Poenget er at vi er ikke mange nok til å ha fem alternativer (dog jeg har ikke verifisert dette, men det pleier å være sånn). F.eks hvis 19 skal ha juletalerken så kan ikke en ha pinnekjøtt. Kostnadene i å lage den ene retten blir alt for stor. Derfor må vi finne et par fellesnevnere. Som dere ser så blir det nesten samme hva for meg, derfor har jeg krysset av fire alternativer.

       

      Jeg skal ringe på mandag å få avklart hvor mange vi må være på hver rett

    • #15855
      DALUM
      Deltaker

      Man krysser av på alle som er greie for seg, og krysser ikke av på det man absolutt ikke vil ha. Så tar man det som er greit for flest.

    • #15857
      Eirik
      Deltaker

      Fetternfact: Fetten har alltid noe på gang!

    • #15863
      ScratTBD
      Deltaker

      Æ kommer! og kommer uten følge.

    • #15867
      Fettern
      Deltaker

      Da har jeg snakka med Skansen og det var som jeg sa; i utgangspunktet 10 pr rett. Men skulle det være en 12-8 fordeling så skulle dem kunne få til det. Hvis det var noen vegetarianere eller noen som kun spiser fisk så skulle dem kunne ordne noe for dem også!

    • #15868
      Supermann
      Deltaker

      Kommer, men mest sannsynlig uten følge 🙁 Gir helt sikker beskjed angående amanda innen kort tid!

    • #15877
      arne martin
      Deltaker

      Æ kan ikke desverre!

    • #15878
      DALUM
      Deltaker

      Kanskje Ask, Øystein og Kathrine kan oppdatere lista si med litt flere valg så vi får kjørt på med en beslutning?

    • #15880
      Øystein
      Deltaker

      Done!

    • #15881
      Eirik
      Deltaker

      Kathrine og jeg har oppdatert!

    • #15891
      Supermann
      Deltaker

      Kommer med følge, og amanda har oppdatert doodle'n t fettern!

    • #15895
      Breillo
      Deltaker

      Fikk en sint fetter på røret og har følgelig nå besvart hans doodle for meg og følge

    • #15896
      Håvard
      Nøkkelmester

      Da har Loco også ført opp matønske for han og kona på doodle. Eneste som mangler nå er Toro og dama, men de vet ikke 100% sikkert om de kommer før på onsdag.

    • #15897
      DALUM
      Deltaker

      Æ tar ikke med mæ følge likevel, hu jobbe.

    • #15900
      Håvard
      Nøkkelmester

      Toro kommer med følge! Da er vi klare til å bestille mat. Vi blir da altså 19 personer, dvs vi kan bestille to ulike retter. Øystein er eneste som ikke liker hverken ribbe eller pinnekjøtt og ødelegger derfor for den komboen. Siden jeg er med i arrangementskomiteen og personlig liker pinnekjøtt bedre enn ribbe benker jeg pinnekjøtt (10) og juletalerken (9). På fredag får vi så krangle om hvem som skal spise hva.

       

      Når føler folk at vi skal begynne? Vet jeg har skrevet etter arbeidstid tidligere. Gøran har også sagt at han gjerne spiser disse rettene litt utpå kvelden. Arrangementskomiteen rydder og pynter fra fire, så man kan bare droppe innom når man vil. Maten kan vi bestille til kl 20?

       

      Alle må huske å ha med cash og betale for maten med. Gjerne litt mynt…

    • #15901
      Øystein
      Deltaker

      Zorry, mente ikke å ødelegge opplegget! Er ikke så veldig glad i pinnekjøtt, og tenkte at siden det uansett er ribbe i juletallerkenen kunne jeg få smake litt på andre ting også.

    • #15902
      Håvard
      Nøkkelmester

      Ser den! 🙂 Var ikke meninga å virke bitter.

       

      Dersom noen er uenige i bestillingen må de si fra kjapt. Må vel ringe skansen iløpet av dagen for å bekrefte!

    • #15903
      Jon-Ivar
      Deltaker

      Ikke så aktuelt med pinnekjøtt her i gården heller.

    • #15904
      Fettern
      Deltaker

      Skansen ringte meg i morrest og tok meg helt of gard, så jeg sa nå bare at vi skulle ha 10 pinne og 9 ribbe. Hva er forresten adressa det skal leveres til?

       

      Veldig viktig at alle husker å ta med seg penger, for jeg sa at vi skulle betale cash kontant!

      De kommer med maten mellom 20:00 og 20:30 en gang

    • #15907
      Håvard
      Nøkkelmester

      Oioi, får du endret bestillingen Fettern? Adressen er Brattørveita 15, 7010 Trondheim.

    • #15908
      Eirik
      Deltaker

      Bra jobbe Fettern og Håvard. Jeg kommer klokka fire Håvard!

       

      Dette blir (ribbe)fett!

    • #15909
      Fettern
      Deltaker

      Jeg ringer dem angående adressen i morgen. Kan høre da om vi kan gjøre om på bestillinga. Hva blir forresten den nye bestillinga? 11 ribbe og 8 pinne?

    • #15910
      Håvard
      Nøkkelmester

      10 pinnekjøtt og 9 juletalerken

    • #15913
      Øystein
      Deltaker

      Yummy, gleder meg! Regner med jeg kommer i sekstiden. Hva skal dere ha på dere? Regner med jeg satser på dressbukse, Kampbartskjorte og blazer!

    • #15914
      Fettern
      Deltaker

      Finbukse og skjorte

    • #15916
      DALUM
      Deltaker

      Full dress

    • #15919
      Aasmund
      Deltaker

      Det her va arti ja! E bakfull æ

    • #15920
      Øystein
      Deltaker

      Herlig kveld folkens, takk for i går! Lurer på hvorfor jeg fant en kondom av merket Eros i bukselomma mi da jeg kom hjem? Hvis personen som plasserte den der vil ha den igjen, kan vedkommende ta kontakt 🙂

    • #15921
      Eirik
      Deltaker

      Takk for i går, meget god stemning! Mistenker at Toro har hatt en finger med i spillet med kondomen?:P

    • #15922
      Håvard
      Nøkkelmester

      Herlig gjeng! Og med unntak av den røde flekken på gulvet forårsaket av rødkålen til Åsmund var det ingen skader på inventar!

       

      Se her for et fint bilde fra festen!

    • #15923
      Aasmund
      Deltaker

      Typisk rødkål altså

Ser 57 svar tråder
  • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.