Fettern
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
FetternDeltaker
Skal jeg bare bestille da?
Â
Hvilket tidspunkt ble vi enig om?
FetternDeltakerOK, skal prøve å forklare. Poenget er at vi er ikke mange nok til å ha fem alternativer (dog jeg har ikke verifisert dette, men det pleier å være sånn). F.eks hvis 19 skal ha juletalerken så kan ikke en ha pinnekjøtt. Kostnadene i å lage den ene retten blir alt for stor. Derfor må vi finne et par fellesnevnere. Som dere ser så blir det nesten samme hva for meg, derfor har jeg krysset av fire alternativer.
Â
Jeg skal ringe på mandag å få avklart hvor mange vi må være på hver rett
FetternDeltakerHar lagd en liten doodle! hvis alle kan gjøre et valg der av hvilken julematrett som er aktuell, så skal vi se om vi ikke får kabalen til å gå opp til sluttÂ
Â
FetternDeltakerDriver du med gjøn og hasjelas?
FetternDeltakeryo,
Â
Da har jeg reservert julemat 26. november for ca. 20 personer fra skansen catering. Detaljene ringer jeg inn seinere.
Â
Da er det bare å melde seg på folkens!
FetternDeltakerNå står det ikke spesifisert her, men hos andre catering selskap må det være minimum 10 personer pr. rett. Så det er mulig at vi alle må gå for det samme.
Â
Uansett, jeg stiller og spiser hva som helst, dog ikke så hypp på pinnekjøtt!
FetternDeltakerOk. Vi får smøre oss med tålmodighet og vente i spenning
FetternDeltakerHar skjekka litt priser jeg også hos Skansen catering:
uletallerken (serveres 2 ganger)
– ribbe
– hjemmelagde medisterkaker
– julepølser
– rødkål
– potet
– saus
kr 159,- pr. pers
ribbetallerken (serveres 2 ganger)
– Ribbe
– Rødkål
– Poteter
– Saus
Kr 169,- pr. pers
pinnekjøtt (servers 2 ganger)
– pinnekjøtt
– grov pølse
– kålrabistappe
– potet
kr. 189,- pr pers
lite julebord m/varm julemat
– fårerull eller sylte
– roastbeef m/remulade
– reker og majones
– røkt laks m/eggerøre
– 1 type sild (tomat, sennep, karri, sursild, kryddersild)
– sylteagurk og rødbeter
– juleaspic
– velg 2 sorter av: potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat
– brød og smør
Varm ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål,
saus og potet.kr. 199,- pr pers
stort julebord m/varm julemat
– reker og majones
– røkt laks m/eggerøre
– 2 typer sild
– juleaspic
– sylteagurk og rødbeter
– velg 4 sorter av: lammerull, sylte, skinke, røkt svinekam, svinesteik og
roastbeef– velg 2 sorter av: potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat, grønn salat
– brød og smør
Varm ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål,
saus og potet.kr. 249,- pr pers
Minimum 10 personer, utkjøring kr 100.-
FetternDeltakerJeg kan komme
FetternDeltakerEn gang på kvelden i midtuka hadde vært knall! Hvor mye treningstid er det snakk om egentlig? hvor mange kan vi max være?
FetternDeltakeringen foretrukne helger jeg heller
FetternDeltakerkommer ikke
30. august, 2010 klokken 12.05 som svar til: Visma FC – Kampbart, mandag 30.08 kl 19.20 på Eberg bedrift #15607FetternDeltakerTilbake! har ikke med treningstøy så jeg må hjemom etter jobb. I tillegg pungterte jeg på vei t jobb i dag, så blir det vankselig å rekke kamp hvis ikke noen tilfeldigvis har skyss.
FetternDeltakerkjæææm
7. august, 2010 klokken 21.59 som svar til: Isfjord Packers – Kampbart Mandag 9. august kl. 17.00 på Eberg #15491FetternDeltakersatser på å stille jeg også
-
ForfatterInnlegg