Kampbart var KTS, men ble slått KO

Kampbart sitret etter å spille ball igjen etter at vi fikk en kjip WO forrige uke da Fasadelaget ikke dukket opp. Resten av denne rapporten er CTS.

Omtrent hele troppen var tilstede 20 minutter før start og kjørte solid oppvarming. Noen hvitlapper i siste liten pga sykdom og strekk i legg gjorde at tidligere storspiller Bård Magnus ble hyret inn. Dårlig trent, men god nærteknikk var rapporten fra speiderne. Med solid militær erfaring i troppen var vi klar til strid, og klar for å ta imot Det Norske Forsvars beste menn.

Det er godt å se at det er staute karer som skal forsvare Norge dersom vi blir angrepet. Det var ikke like oppmuntrende å ha de samme gutta WVR på motsatt banehalvdel. Men Kampbart er ikke kjent for å la seg affisere av utseende på offiserer. COC hadde beordret at ESO var 2-3-1-formasjon, og SO var gult kort for langpasninger. FI hadde ikke GRU på stell, og fikk påpakning for manglende leggskinn.

Det var generelt GS i leiren, og våre menn gikk inn i striden med god IOC. Den ble redusert kjapt da en uhyre rask og teknisk spiss sendte Eirik rett i kakebua med en lekker vending og satte en skudd likt en ALCM kontant i mål. Det kunne virke som Nidaros Punishers hadde glemt sin EMA. Vi ristet det første sjokket av oss, og det fulgte en periode der det bølget litt fram og tilbake som en skyttergravskrig. Kampbart var flere ganger inne på deres territorie, men vår beregning av ARTOT i siste tredjedel er aldeles for dårlig og vi klarte aldri å få en FOB. En møtende Bård Magnus på topp hadde bedt om å få ballen på fot, men pasningene våre var FUBAR.

Dommerens RoE var ikke særlig strenge, og det var mye CQB. Heldigvis for oss hadde han ikke alltid EOT, så da Kampbart handser to ganger i samme angrep blir det ikke blåst. Kort tid etter er Anders litt ekstra hardhendt, og SOP er da gult kort.

Så smeller det igjen fra Forsvaret, men denne gangen er det ikke et resultat av en CFL. En klarering like utenfor 7-meter spretter deres vei og serverer ballen på halv volley. 2-0 er et faktum. Dette skjer i første halvdel av første omgang, og resten av tiden fram mot pause har vi litt mer kontroll på vårt AOO. På et tidspunkt klarer til og med Petter å gi Bård en ball på fot. Han tar en vending og er plutselig nesten BEL. Det går en 9-8 med CFF, men skuddet går utenfor mål. Dommeren blåser til pause og går for å mige i buskene.

I pausen gjør vi en BDA, men heldigvis er vi fortsatt ved FOC og har ingen WIA. Det er heller ingen AWOL enda. Vi er enige i at vi møter et godt lag, men alle husker slaget ved Agincourt i 1415 og at alt er mulig. Noen påpeker at KISS er smart, og alle gir en copy på den. Andre omgang starter med mer possesion til oss, og vi er flere ganger i god angrepsposisjon og får fyrt av flere skudd. Dessverre har keeperen deres en enkel dag på jobben og de fleste skuddene går over. Noen mener forøvrig å vite at keeperen er meget god og har spilt for Kolstad. Samtidig kan det nevnes at også en tidligere spiller på RBK2 var identifisert med NVG (på dette tidspunktet hadde mørket senket seg og det var flomlys og CL-stemning).

2.-omgang begynner å bli gammel uten at noen av lagene får satt ballen i mål. Så oppstår en merkelig situasjon. Vidar ruser langt ut i 7-meter og klarerer en ball, men blir grisetaklet av Eirik Ask! Dommeren må ha syntes det var i overkant brutalt, for han dømmer faktisk frispark til Vidar! Vidar er forøvrig vår BKI, og leverer flere syke redninger. Vi gjør et heroisk forsøk på å redusere, men til slutt bikker vi under for presset og de setter 3-0. Petter duracel-kanin jobber ufortrødent videre og viser god fighting spirit. Faktisk litt mye så han pådrar seg også et gult kort.

Nå har gutta fra Stjørdal fått blod på tann og de vil skåre alle mann. Kontinuerlig bombardement gir til slutt resultat, og de setter 4-0 og 5-0. Men så kan det virke som Nidaros Punishers har fått litt overtenning. Først rennes Håvard ned av to karer etter en klarering og får en heftig stempling på hånda. Man gjør en ABCDE og forbereder CASEVAC, men det går tålelig greit. Deretter tilter kapteinen deres (han hadde faktisk kapteinsbind, men militær grad vites ikke), og en fryktelig knotte-sklitakling på Rasmus resulterer i gult kort også på han. Påfølgende frispark utenfor 7-meter (vi hadde vel tre eller fire slike frispark i kampen) renner ut i sand. Kampbart gjør en ikke-koordinert tilbaketrekning, og en av deres spillere står plutselig alene på bakre og putter 6-0. Kampbarts aller siste touch på ballen er en feilpasning fra Håvard, og det oppsummerer vel kampen for vår del. Fra OP må man konstatere at slaget er tapt. Men krigen er enda ikke over. Det blir et nytt møte med Nidaros Punishers 4. oktober. Det er ikke annet å gjøre enn å returnere til HQ og si STL.